Aquesta és una recepta que ja vam tastar l’any passat i va estar molt
valorada pels socis del Club. Es tracta d’una cervesa de perfil cítric, amb
llúpols americans amenitzats amb taronja i ratlladura de llimona, que contrasta
amb la dolçor de les maltes de civada i de blat i el llevat típic de la ciutat
alemanya de Colònia, que li aporta sedositat en el glop.
És una cervesa de difícil catalogació doncs
malgrat el llevat li dona el perfil alemany típic de les kölsh, els aromes, els
sabors i l’amargor l’acosten més a una american pale ale. Però la combinació de
dos estils tan diferents dona un resultat extraordinàriament fresc i deliciós.
És una cervesa que ens anuncia la primavera, per beure a qualsevol hora del
dia.
4,2º alcohòlics / 35 Ibus d’amargor / 156 Kcal./ampolla de 33cl
Servir
entre 6 i 8ºC
Consumir preferentment abans de juliol 2014.
Productor:
Enric. Lot: 15-1-14
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada