dimecres, 7 d’agost del 2013

Fi de temporada 2012-2013




Aquest mes no tenim novetats cerveseres, fins al setembre proper no vindran nous lots i tampoc no faré noves produccions. El rigor estival i les vacances marquen la fi de la temporada. És un bon moment per mirar enrera i veure que ha donat de si la temporada 2012-2013 i compartir-ho amb tots els que hi heu participat.

Ens hem begut 26 lots de cervesa, el més petit de 20 litres i el més gran de 90 litres, amb un total de més de 1.000 litres de cervesa, que ens hem repartit entre unes 40 famílies, algunes més bebedores i d’altres de forma més esporàdica.

Hem tastat 18 estils diferents, amb predomini d’estils anglesos i belgues. Dir ara quina era la més bona seria una discusió estéril doncs els gustos són tan variats com els estils. Amb tot i això el sistema de votacions del bloc si que permet objectivar les que més han agradat als qui han participat de la votació.

1) La més ben valorada, amb 22 vots, ha estat la rossa de pekín, una blonde amb aranja repetida en tres lots.
2) La escocesa de 60 xílings, amb 13 vots al blog en segon lloc
3) La cervesa vermella de remolatxa, edició especial de St Joan, amb 12 vots al blog queda en tercera posició.

És cert que la possibilitat de votació a través del blog existeix només des de l’abril i que, d’algunes bones cerveses tastades amb anterioritat, en tinc valuosos comentaris de felicitació però no una votació electrónica mesurable. Malgrat tot, les votacions i els comentaris em serveixen per encaminar la propera temporada i decidir quines repetirem perquè han estat del vostre agrat i quines quedaran en el record.

Personalment, ha estat un plaer poder cuinar per vosaltres i estic molt content de la relació gastronòmica que hem establert. Espero doncs que ens retrobem a partir de setembre per seguir gaudint de bona cervesa artesana, amb noves i velles propostes que ens facin la vida un xic més agradable. Bon estiu i bones vacances.

Enric Pardo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada